IFUSCO pályázat 2016

A Reguly Társaság ösztöndíjpályázatot hirdet a 2016-os Nemzetközi Finnugor Diákkonferencián (IFUSCO) való részvétel támogatására. A pályázatban részt vehet minden magyarországi főiskola és egyetem aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező BA, MA és PhD-hallgatója, aki a konferencián előadást tart. Egy pályázó 100.000 Ft-os ösztöndíjra pályázhat, a pályázat teljes kerete: 300.000 Ft. A pályázatot háromtagú szakmai zsűri bírálja el, a nyertes pályázók e-mailben kapnak értesítést a pályázat eredményéről. A nyertes pályázókkal a Reguly Társaság támogatási szerződést köt.

A nyertes pályázók vállalják, hogy a támogatás pontos összegéről a Reguly Társaság (2083 Solymár, Hóvirág u. 47) nevére kiállított számlát és a konferenciáról szóló rövid (maximum 2 oldal terjedelmű) összefoglalót 2016. április 29-ig megküldik a Társaság részére.

A beszámolót személyesen vagy postai úton az ELTE Finnugor Tanszékének könyvtárába (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/i.) kell eljuttatni. Amennyiben a pályázó a fentieknek nem tesz eleget, a támogatás teljes összegét vissza kell fizetni. A hiányos, illetve a határidőn túl beérkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

 

Nyomatékosan kérjük a kedves leendő pályázókat, hogy a záros határidő, a közelgő utazás, a hosszas vízumprocedúra miatt csak akkor pályázzanak, ha teljesen biztosan eltökélték, hogy részt fognak venni az IFUSCO-n.

 

A pályázat benyújtási határideje: 2016. február 22. (éjfél)

A nyertes pályázók értesítése: 2016. március 1.

A nyertes pályázók támogatási szerződésének benyújtása: 2016. március 7.

A támogatás utalása: 2016. március 8.

A pályázatot elektronikus formában, „IFUSCO 2016” jeligével a regulytarsasag@gmail.com címre kell benyújtani.

 

A pályázatnak tartalmaznia kell:

kitöltött pályázati adatlapot,

– egy rövid összefoglalást a pályázó eddigi szakmai tevékenységéről (előadások, publikációk, nyelvtudás, önkéntes munka stb., maximum 1 oldal terjedelemben),

– az előadás absztraktját.

 

A Reguly Társaság vezetősége

 

Budapest, 2016. február 15.

Tags: ,

Reply